Derneğimiz Doğu ve Güneydoğu Anadolu da Seminerlerine Devam Etmekte..

Derneğimiz 16 Kasım 2012 de Erzurum’la başlamış olduğu ”A’dan Z’ye kadın sağlığı seminerleri” sırasıyla Adıyaman, Şanlıurfa, Gaziantep, Kilis, Antakya, Osamaniye, Adana, Kahramanmaraş, Malatya, Elazığ, Diyarbakır, Mardin, Batman, Van ve Muş illerinde büyük kalabalıkların katılımı ile gerçekleştirildi. Güneydoğu ve Güneydoğu Anadoluda yaşayan hanımların sorunlarına eğilmemiz ve onların yaşadıkları sıkıntıların giderilmesinde gösterdeğimiz ilgi ve alakadan memnun kalan hanımlarımız, toplantılarımızın merkez dışında ilçelerde de gerçekleştirilmesi için talepte bulundular. Hava muhalefeti nedeniyle gidemediğimiz illerin en kısa sürede yeni bir tarih belirlenerek tekrar organize edileceğini ve bu çalışmanın 81 ili kapsayacak şekilde planlanarak internet sitemizden ve toplantıların yapılacağı illerde yerel ve ulusal basın aracılığı ile duyurulacaktır. Yapılan seminerlere yoğun ilgi gösteren tüm hanımlarımıza teşekkür ederiz.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.